E mafai faapefea ona ou aloese mai le faalavelaveina leo i le potu fono leo syste

O le potu fono fa'alogo leo o se meafaigaluega tu i totonu o lepotu fono, ae o le tele o potu fono faʻalogo faʻalogo o le ai ai le faʻalavelave leo pe a faʻaaogaina, e mafua ai se aafiaga tele i le faʻaogaina o le leo leo.O le mea lea, o le mafua'aga o le fa'alavelave leo e tatau ona iloa lelei ma foia.O le eletise o le potu faʻalogo leo o loʻo i ai faʻafitauli e pei o le le lelei o le eleele, le lelei o fesoʻotaʻiga eleele i le va o masini, faʻalavelave faʻalavelave, le faʻaogaina o le eletise, o le laina leo ma le laina AC o loʻo i totonu o le paipa lava e tasi, o le alalaupapa tutusa poʻo le alalaupapa tutusa, ma isi, lea o le a aafia ai le faailo leo.Faʻalavelave faʻalavelave, faʻatupuina se hamu maualalo.Ina ia aloese mai lefaalavelave leomafua mai i le sapalai mana ma foia lelei faafitauli i luga, o loo i ai auala e lua.

1. Aloese mai masini e faalavelave le tasi i le isi

O le uiō ose fa'alavelave masani lea i masini fa'alogo potu fono.E mafua ona o manatu lelei i le va o le failauga ma lemasini faaleotele leo.O le mafuaaga ona ua latalata tele le faaleotele leo i le sipika, pe ua faasino foi le masini faaleotele leo i le sipika.I le taimi lea, o le leo gaogao o le a mafua mai i le tuai o galu, ma o le a tupu le alaga.A fa'aoga le masini, fa'alogo lelei i le toso ese o le masini e 'alofia ai le fa'alavelave leo e mafua mai i le va o masini.

2. Aloese mai le faalavelave mama

Afai e faʻaogaina e le nofoaga faʻapipiʻi e amata ai moli faʻafuaseʻi, o le a faʻatupuina e moli faʻasalalauga maualuga, ma e ala i le masini faaleotele leo ma ona taʻitaʻia, o le a iai se leo faʻalavelave leo "da-da".E le gata i lea, o le laina faaleotele leo o le a latalata tele i le laina moli.O le a tupu foi le leo faʻalavelave, o lea e tatau ai ona aloese.O le laina faaleotele leo o le potu fono leo e latalata tele i le moli.

A fa'aogaina se fa'alogo leo o le potu fono, e mafai ona tupu fa'alavelave leo pe a le fa'aeteete.O le mea lea, e tusa lava pe e te faʻaaogaina se potu faʻalogo potu muamua vasega, e tatau ona e gauai atu i nisi o mea i le taimi o le faʻaaogaina.Afai lava e mafai ona e aloese mai le faʻalavelave i le va o masini, faʻalavelave eletise ma faʻalavelave moli, e mafai ona e aloese lelei mai ituaiga uma o faʻalavelave faʻalavelave.

 

Sei o tatou talanoa e uiga i leo o le potu fono!

potu fono

 

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, ua faʻaopoopoina suiga eseese i femalagaaiga a tagata, auala o mafaufauga ma faʻamatalaga faʻamatalaga, o le tele o ia mea e lelei ma alualu i luma, lea e mafai ona sili atu le faigofie i la tatou galuega ma le olaga.O le potu fono o se nofoaga autu mo tagata e fesootai ai.Mai se isi vaaiga, o le potu fono o se nofoaga foi e fausia ai le tamaoaiga.O le mea lea, o mea lagolago ma le faʻatulagaina o galuega o le potu fono e taua tele.O se potu fono lelei e mafai ona faʻaleleia atili le lelei o fesoʻotaʻiga ma faʻateleina le taua.Faatasi ai ma le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, e aumaia ai se lagona o le atamai i itu uma o tatou olaga.O le a la le ituaiga potu fono e tatau ona i ai se potu fono atamai?

1. O le galuega e mafai ona fetaui ma manaoga o le konafesi;

2. Faʻaaogaina le faʻatulagaina o masini komepiuta, faʻaogaina lelei o faiga, faʻalauteleina lelei, ma le faʻaogaina faigofie;

3. E mafai ona fa'ateleina pe fesoasoani i tagata auai e fa'aleleia le lelei o feso'ota'iga.

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o tekinolosi faʻamatalaga i le lalolagi i aso nei, o le aofaʻi o faʻamatalaga i totonupotu fono fa'amatalaga fa'aonaponei fa'asalalau o loʻo faʻateleina ma faʻateleina, ma o auala e faʻasalalau ai faʻamatalaga ua faʻateleina ma sili atu ona eseese.

 

O le mamanu o le faiga faʻamalosia leo e tatau ona tuʻufaʻatasia atoatoa uiga o le potu fono, ma le teuteuga i totonu ma fafo o lepotu fono e tatau ona lotogatasi.Vaʻai mai le puipui, o foliga ma mea o le fola ma le taualuga e manaʻomia le faʻamaonia ma le faʻaeteete i le taimi o le mamanu.O potu fono e mana'omia lelei le fa'alogo e tatau ona fa'amalieina mana'oga nei:

Ia mautinoa e maualuga le manino o le leo o le faiga fa'amalosi leo.O le faiga e lava le tele o le malosi ma lava le maualuga o le mamafa o le leo.E leai se si'uleo manino, si'uleo fe'avea'i, leo taula'i ma isi fa'aletonu timbre i vaega eseese o le potu fono.E lelei le fa'asinomaga o le fa'aogaina o le leo, ma e leai se mea e iloagofiemanatu fa'alogo.O le timbre e masani lava ona facsimile, fa'amautinoa o vaega ta'itasi uma o le au maimoa e tutusa uiga tali fa'atele.

Faiga fa'amalosi leo O le fa'amalosia o le leo e aofia ai le tele o fa'asalalauga tutusa o le vaega fa'alogologo.

1. O le faʻatulagaina o meafaigaluega faʻaoga e ogatasi ma tulafono faʻatulagaina e tele.

2. Faʻailoga leo eseese o le masini faʻaogaina i le faʻaaogaina masani e maualalo ifo nai lo le tapulaa manaʻomia.

3. O foliga vaaia o le failauga e matagofie ma matagofie, e aunoa ma le afaina o le sitaili atoa ma le saogalemu o le nofoaga.

4. I le tulaga o se afi, e mafai ona otometi ona aveese le faʻamalosi leo ma tuʻuina atu i le faʻasalalauga faʻafuaseʻi afi.

O uiga fa'atino o le potu fono e masani lava o le gagana, ma o tulafono o le gagana e tatau ona manino lelei ma fa'atusa.Faʻavae i luga, ina ia mafai ona fausia se potu malolo gagana pito i luga, e tatau ona i ai le faʻamaʻiina lelei, maualuga faʻamaoni ma lava avanoa faʻamalosi.

manatu fa'alogo


Taimi meli: Oke-25-2022