Fai se vaisu "vae" faatasi, ia faigofie ona e tatalaina le auala e matamata ai i le Ipu a le Lalolagi i le fale!

2022 Qatar Ipu a le Lalolagi TRS.AUDIO fa'atagaina oe e tatala le Ipu a le Lalolagi i le fale Satellite fale fa'afiafia fa'aoga

ipu o le lalolagi(1)
ipu o le lalolagi(2)

O le Ipu a le Lalolagi 2022 i Qatar ua ulufale i le faʻatulagaga O le a avea ma se taumafataga taʻaloga mo tagata lakapi i le lalolagi atoa O le mea lea o loʻo faʻatali e le au fiafia mo taʻaloga soka taʻilua, peitaʻi, i le taimi o le faʻamaʻi Pe a faʻasaina faatasiga mo 'aiga i totonu I le avea ai o se tagata sinia, o loʻo e tauivi pea. e filifili le nofoaga e matamata ai le taaloga?

A uma mea uma, o le matamata i le lakapi e uiga uma i se atemosifiaO le siosiomaga e tumu~faalua toto~E faʻafefea ona fiafia i le taimi fiafia o le Ipu a le Lalolagi i le fale? Potu vitio tumaoti + tolu pe lima uo + moa falai ma pia Tatala le poto masani e matamata ai i le Ipu a le Lalolagi
Matamata i le taaloga
TRS.AUDIO tele-channel satelite fale tifaga e ave oe e iloa moni le vaaiga i le lalolagi
matamata aafiaga
MA-3 satelite fa'afiafiaga failauga

Faiga fa'afiafiaga satelite(1)

O le MA faʻasologa satelite faʻalogo leo o se failauga laʻititi na fuafuaina e tusa ai ma manaʻoga o 5.1 auala e galue ai o le alalaupapa autu, alalaupapa tutotonu ma siʻosiʻomaga o failauga, ona galulue faʻatasi ai lea ma se subwoofer tutoʻatasi e fausia ai se faiga faʻalogo atoatoa.O failauga uma I lona atoaga e maua ai le tele o alalaupapa si'omia aafiaga leo.I le faʻapipiʻiina moni ma le faʻaogaina, o le faiga atoa e pei o se tino selesitila ma le tele o satelite o loʻo taamilo i se paneta, o lea e taʻua manino ai le "satelite system".

MA 3 inisi le tele o failauga

Laiti failauga.Malosi tele

Pe a faatusatusa i le tele tele o fale tifaga masani, o le failauga satelite o loo i ai se foliga matagofie ma le faʻapitoa, faʻatasi ai ma se lagona faʻaonaponei faʻaonaponei, mamalu ma aulelei, faʻaalia se siosiomaga maaleale e pei o se galuega matagofie, faʻamalamalamaina lou potu malolo.

360° fa'atofuina matamata mata'ina

O failauga satelite faʻapipiʻi, faʻatasi ma le 5.1 tele-channel leo faʻatulagaina fanua, o loʻo i itu uma, valaau i luma ma tua tali, ma tolu-dimensional siʻosiʻomaga.O le lagona o le faʻalogo e sili atu le faʻatulagaina, faʻapipiʻi, ma faʻatupuina se avanoa lautele ma tutusa leo, e pei o tagata o loʻo nonofo i le fale.Kiki le lagona o le vaai i ou tafatafa!

ata o le ipu o le lalolagi (1)
Faiga fa'afiafiaga satelite(2)
ata o le ipu o le lalolagi (2)

Fa'atauga o oloa
Fa'ata'ita'iga: MA-3 Satellite Speaker
Ituaiga iunite: 1x3'' failauga lautele
Tali masani: 228Hz-20KHZ
Malosiaga fuaina: 10W
Mana maualuga 15W
Ma'ale'ale: 84dB
Fa'alavelave: 8Ω
Fua (WxHxD): 90.5x97x136mm
Mamafa: 0.5kg
Active Subwoofer—Ofo Mata'utia, A'afiaga Leo Fa'ate'ia

Faiga fa'afiafiaga satelite (3)

CT-8SA o se subwoofer malosi 8-inisi, RMS150W power amplifier laupapa ma iwofer DSP galuega (e mafai ona pulea e le telefoni feaveai APP), mafiafia maualalo maualalo, maulu loloto, tumu i le teʻi ma lagona malosi.Fa'atasi ma le lima MA-3 tama'i 3-inisi fa'amautu-impedance puipui puipui, e mafai ona fausia se masini leo si'osi'omaga atoatoa satelite.I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻapipiʻiina foi le MA-3 i puipui faʻapipiʻi puipui e tele-directional, lea e mafai ona fetuunai fetuutuunai mai le tele o itu, ma o le faʻapipiʻiina e matua faigofie lava.E le gata i lea, o loʻo faʻaaogaina lautele i talosaga faʻapisinisi, lelei mo faleoloa faʻatau, faleaiga, musika i tua.

CT-8SA Active Subwoofer →
O fefinauaiga pito i luga e faaosofia ai le tu'inanau
O le ta'aloga pito i luga, fa'amumu ai le tu'inanau, ma fa'atofu oe i le ta'aloga.Pe o le alalaga fiafia o le au maimoa i le malae taalo, o le faaili a le laufali, po o le alalaga o le au taaalo, e mafai lava ona ola o ni mea leo tutoatasi, ma aumaia ai se lagona malosi o le siomia.O le matamata i le taaloga i le fale e pei o le i ai iina.

O le 2022 ua fuafua foi e avea ma Ipu a le Lalolagi e le mafaagaloina.Ronaldo 37 tausaga, Messi 35 tausaga, Benzema 35 tausaga, Modric 37 tausaga, ma Suarez 35 tausaga o le a talia uma Le taua o le pupuni, le pule a le emeperoa, o le a tau. mo luma, tatou faatali ma vaai faatasi i le iuga...

Faiga fa'afiafiaga satelite(4))
Faiga fa'afiafiaga satelite (5)

Taimi meli: Tes-16-2022